Openingstijden

Hieronder treft u een overzicht van de openingstijden van de BSO.


BSO BETHELSCHOOL

Tijdens schoolweken is de VSO open op dinsdag en vrijdag van 7:00-8:45. Bij voldoende aanmeldingen zullen er meer ochtenden beschikbaar komen.

Tijdens schoolweken is de de BSO open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:15-18:30. 

Tijdens vakantie's en studiedagen is de BSO open van 7:00-18:30.

Heeft u voor uw kind een BSO-contract inclusief vakantie dan verwachten wij uw kind op de dagen dat uw kind in een schoolweek ook komt. Gaat u op vakantie of komt u kind niet naar de BSO dan vragen wij uw kind vroegtijdig af te melden via de ouderlogin.

Heeft uw voor uw kind een BSO-contract exclusief vakantie maar wilt u toch een opvangdag in de vakantie of op een studiedag dan kunt u een 'extra opvang' aanvragen via de ouderlogin. U betaald dan het extra opvangtarief. Dit kunt u terug vinden op de website.


BSO REHOBOTHSCHOOL

Tijdens schoolweken is de VSO open op maandag, dinsdag en donderdag van 7:00-8:45. Bij voldoende aanmeldingen zullen er meer ochtenden beschikbaar komen.

Tijdens schoolweken is de de BSO open op maandag, dinsdag en donderdag van 14:15-18:30. Op vrijdag is de BSO open van 12:00-18:30. 

Tijdens vakantie's en studiedagen is de BSO open van 7:00-18:30.

Heeft u voor uw kind een BSO-contract inclusief vakantie dan verwachten wij uw kind op de dagen dat uw kind in een schoolweek ook komt. Gaat u op vakantie of komt u kind niet naar de BSO dan vragen wij uw kind vroegtijdig af te melden via de ouderlogin.

Heeft uw voor uw kind een BSO-contract exclusief vakantie maar wilt u toch een opvangdag in de vakantie of op een studiedag dan kunt u een 'extra opvang' aanvragen via de ouderlogin. U betaald dan het extra opvangtarief. Dit kunt u terug vinden op de website.


De BSO (beide locatie's) zijn open op:

- Goede Vrijdag (wordt berekend als een studiedag)

- De dag na Hemelvaartsdag (wordt berekend als een studiedag)

- Alle schoolvakantie's (regio Midden-Holland)

- Alle studie(mid)dagen van de Bethelschool en Rehobothschool


De BSO (beide locatie's) zijn gesloten op:

- Nieuwjaarsdag

- 2e Paasdag

- Koningsdag

- 5 mei in lustrumjaren

- Hemelvaartsdag

- 2e Pinksterdag

- 24 december sluit de BSO om 13:00

- 1e en 2e Kerstdag

- 31 december sluit de BSO om 13:00