Tarieven

Wij bieden contracten voor vaste dagopvang aan van 7:30-18:00. U kunt verlengde opvang afnemen van 7:00-7:30 en van 18:00-18:30. Voor de afgenomen verlengde opvang ontvangt u een extra factuur.

Daarnaast werken wij ook met een flexibel contract. Voor meer informatie verwijzen wij u naar 'Flexibele opvang nodig?'.

Wij brengen 51 weken (i.v.m. de kerstvakantie) in rekening, bij ziekte of vakantie gaat de betaling gewoon door.


Tarieven 2022

Het uurtarief voor vaste opvang is € 8,70 per uur.
Het uurtarief voor flexibele opvang is € 9,70 per uur. 


Kinderopvangtoeslag

Maakt u gebruik van onze Peuteropvang, Kinderopvang of Buitenschoolse opvang dan heeft u waarschijnlijk recht op kinderopvangtoeslag. U kunt deze toeslag aanvragen bij de belastingdienst. U kunt hiervoor ook een app downloaden, deze is te vinden in de app-store onder de naam Kinderopvangtoeslag. Meer informatie over deze app kunt u vinden op www.toeslagen.nl

Heeft u hulp nodig bij het invullen van deze gegevens of lukt het aanvragen van toeslag niet?

Geeft u dit dan gerust bij ons aan. Wij vullen dan samen met u een formulier in waarmee we persoonlijke hulp en begeleiding aanvragen bij de belastingdienst zodat u stap voor stap geholpen zult worden met het aanvragen van de juiste toeslag.

Denkt u eraan (bij flexibele opvang) de afgenomen uren binnen drie maanden in te dienen bij de belastingdienst (kinderopvangtoeslag)? Anders vervalt uw kinderopvangtoeslag!